Nakon incidenta u Korlatu zadarski sud mladićima zabranio kontakt sa svjedocima

Kako javljaju sa zadarskog Županijskog suda, trojici mladića koji su se verbalno sukobili s policajcima u Korlatu, nakon čega je jednog od njih policajac pretukao, zabranjen je kontakt sa svjedocima.

“Zbog interesa javnosti za tijek kaznenog postupka protiv hrvatskog državljana M.B. koji se tereti za učin kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. u svezi st. 3. KZ/11 i prisile prema službenoj osobi iz čl. 314. st. 2. u svezi st. 1. i čl. 34. KZ/11, te protiv hrvatskih državljana T.Ž i M.M. koji se terete za učin kaznenog djela prisile prema službenoj osobi iz čl. 314. st. 2. u svezi st. 1. i čl. 34. KZ/11, obavještavam Vas kako su osumnjičenicima određene mjere opreza zabrane približavanja te zabrane uspostavljanja ili održavanja izravne ili neizravne veze sa svjedocima sukladno odredbi čl. 98. st. 1. i 2. toč. 4. i 5. ZKP/08 u svezi čl. 123. st. 1. toč. 2. ZKP/08″, priopćio je Županijski sud u Zadru.

Podsjetimo, nakon što je 33-godišnji M. B. odbio pokazati osobnu iskaznicu, policajac ga je fizički napao, što je vidljivo iz videa koji je snimio 23-godišnji T. Ž. koji je također priveden.

U tijeku je utvrđivanje svih relevantnih činjenica u svezi navedenog događaja, kojom prilikom je jedan policijski službenik lakše ozlijeđen dok druge osobe prema kojima se uredovalo nisu ozlijeđene”, priopćila je danas zadarska policija dodavši da je samo policajac ozlijeđen u sukobu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...