Naša influencerica tražila od restorana besplatnu večeru u Poreču, a oni joj “poklopili”

Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo, napisalo je osoblje jednog restorana u Poreču 20-godišnjoj influcencerici Doris Stanković nakon što im je ponudila suradnju u obliku kompenzacije tako što je htjela objaviti fotografiju na Instagramu označivši ih na svom profilu.

Tražila je točnije besplatno jelo za označavanje restorana na Instagramu, a kad je stigao odgovor restorana nije joj se svidio.

I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Wiliams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe, poručili su joj nakon ponude, a odbijanje joj je jako teško palo jer je na svom TikToku odlučila oblatiti restoran što je odjeknulo na Twitteru te je zbog istog postala i predmet ismijavanja, piše Večernji.

Nakon što je video obišao regiju, objavu je komentirala i novinarka Maja Sever.

Sve što želim je ime ovog restorana u Poreču pa da ikada odem u taj grad sve što potrošim na hranu potrošim u tom restoranu, napisala je Sever.

@doris.stankovic

Loooool ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound – doris.stankovic

@doris.stankovic

Ajmo ako želite part3😝 ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound – doris.stankovic

@doris.stankovic

I ajmo i taj četvrti dio ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound – doris.stankovic

@doris.stankovic

Još će bit koji video o ovom ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound – doris.stankovic

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...