Otkazano večerašnje prikazivanje “Nerazumnog čovjeka” Woodya Allena

Kroz dosadašnji dio ovoljetnog programa Kino Zone imali smo među ostalima prilike pogledati i naslove velikih autora poput Roberta Altmana, Jima Jarmuscha, Joon-ho Bonga ili Larsa von Triera, a ove nedjelje je stigao red i na legendarnog Wooodya Allena i njegovog ”Nerazumnog čovjeka”.

Allenov ”Nerazuman čovjek” govori priču o izmučenom profesoru filozofije koji nađe volju za životom kad počini egzistencijalni čin. Profesor filozofije Abe Lucas emocionalno je na dnu dna, nesposoban pronaći bilo kakav smisao ili radost u životu.

Abe smatra da sve što je pokušao učiniti, od političkog aktivizma do poučavanja, nije imalo nikakvog smisla niti značaja. Ubrzo nakon što stigne na fakultet u gradić gdje će predavati, Abe se zbliži s dvije žene: Ritom Richards, usamljenom profesoricom koja želi da je spasi od njezina nesretnog braka i Jill Pollard, njegovu najbolju studenticu, koja mu postaje najbliži prijatelj.

Emocionalno rastresenog profesora filozofije Abea Lucasa tumači uvijek fantastični Joaquin Phoenix, dok ostatak ovog neobičnog ljubavnog trokuta čine još i Emma Stone, odnosno, ‘indie kraljica’ Parker Posey. Naravno, Allen se ponovno pobrinuo da njegov dobro provjeren koktel drame, komedije i romantike savršeno funkcionira, a vama samo preostaje da nam se pridružite na projekciji.

Vremenska prognoza za večeras je trenutno prilično nepredvidljiva stoga naglašavamo kako će u slučaju kiše ili jakog vjetra, projekcija biti odgođena!

Ulaznice, po standardnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije početka projekcije koja starta u 21h.

Najnovije

Kako su javili nešto nakon 14 sati iz organizacije, otkazano je večerašnje prikazivanje.

Poštovani, zbog vremenskih neprilika ipak smo prisiljeni odgoditi večerašnju projekciju filma ”Nerazuman čovjek” u Kino Zoni, navode iz Kino zone.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...