Nemirno u Korlatu; Mladići prijetili i tukli policajce koji su im uhitili prijatelja

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe u dobi od 33, 24 i 23 godine, koje se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi te prijetnju.

U subotu u 02,15 sati u Korlatu,  prilikom intervencije policijskih službenika povodom narušavanja javnog reda i mira, a za vrijeme postupanja prema 33-godišnjaku, koji se opirao i pri tom vrijeđao policijske službenike, prišli su im 24 i 23-godišnjak te odgurivali i tukli rukama policajce, nakon čega su se udaljili, dok je 33-godišnjak je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije.

Nadalje, provedenim kriminalističkim istraživanjem 33-godišnjaka se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje te prisile  prema službenoj osobi, dok se 23 i 24-godišnjaka sumnjiče za prisilu prema službenoj osobi te su sva trojica uz kaznene prijave predana pritvorskom  nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Isto tako je utvrđeno kako su te večeri 31-godišnjak i drugi 23-godišnjak vrijeđali i omalovažavali policijske službenike, te su uz optužni prijedlog privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...