Oko 6 sati po našem vremenu Stipe Miočić i Daniel Cormier bore se za titulu prvaka UFC-a

Godinu dana nakon posljednje borbe Stipe Miočić i Daniel Cormier borit će se za titulu teškaškog prvaka UFC-a. Pobjednika će mnogi smatrati najvećim teškašem svih vremena, a borba bi trebala početi oko šest sati, dva sata nakon početka glavnog dijela programa UFC-ova eventa u Las Vegasu.

Cormier je slavio u njihovom prvom okršaju, a u drugom je Miočić vratio pojas u svoje vlasništvo. Treća borba je trebala biti održana ranije, ali američko-hrvatski borac nije mogao zbog pandemije koronavirusa organizirati trening kamp.

Cormier, 41-godišnji Amerikanac, već je ranije objavio da će se nakon ove borbe povući u mirovinu. Za Miočića UFC već ima plan za dalje, pobijedio ili izgubio borit će se protiv Francisa Ngannoua za titulu.

Kavez u Las Vegasu je manji od uobičajenog i stručnjaci vjeruju da će to više odgovarati Cormieru koji je bolji u hrvanju.

“Da, kavez će biti manji, a meni je draže da je veći, ali i on će morati paziti na mene. Znam da se on želi hrvati sa mnom, ali borimo se, a ne hrvamo”, rekao je Miočić za Index dan uoči borbe karijere.

Kladionice malu prednost daju Cormieru.

Cormier je teži borac s malo više od 107 kilograma. Miočić ima 105,5 kilograma, što je za kilogram više nego što je imao u prošloj borbi, javlja Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...