Prvi dan priprema momčadi s Višnjika je 3. kolovoza

Prvo okupljanje ekipe Zadra uoči nove sezone zakazano je za ponedjeljak 3. kolovoza, u dvorani Krešimira Ćosića. Ovo će ujedno biti i prvi trening novog trenera Zadra Veljka Mršića uoči početka nove sezone.

Popis igrača koji će biti na raspolaganju treneru Mršiću su: Jan Palokaj, Duje Brala, Filip Vujičić, Martin Junaković, Dominik Mavra, Jure Planinić, Dominic Gilbert, Domagoj Vuković, Edis Korman, Aleksandar Bursać, Eyassu Worku (priključit će se ekipi nakon 7 dana provedenih u samoizolaciji), Karlo Uljarević i Filip Paponja.

Početak priprema smo zakazali malo ranije, ali kako je ABA liga odgođena imamo malo više vremena. Neće biti takav početak gdje će biti pet utakmica u devet dana, imat ćemo normalniji uvod u sezonu. Tako da ćemo taj prvi tjedan provesti u nekom snimanju svih pojedinaca. Neki igrači će kasniti poput Bursaća koji još uvijek sređuje papire za dolazak u Hrvatsku i Worku koji dolazi 1. kolovoza ali treba biti sedam dana u samoizolaciji. Nadamo se da ćemo ovih dana dovesti još neko pojačanje, u završnim pregovorima smo s jednim igračem, nadam se da će se to realizirati do kraja. Iskoristit ćemo također ovo vrijeme, da vidimo u kakvom su stanju neki naši mlađi igrači, komentirao je trener Veljko Mršić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...