procurile vruće prepiske

Rogoznica brisao poruke i tajio aferu, a Alex po noći zvao k sebi

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Glazbenik Boris Rogoznica (31) “pao” je na fatalnu kantautoricu Alex Ognjenu (36). Iako ona nije znala tko je Boris kad ga je upoznala, kao ni koji je njegov ljubavni status, vrlo brzo su “kliknuli” i počeli se dopisivati. Njihov odnos većinom se temeljio na uzajamnim strastima. Godinama je trajalo njihovo dopisivanje i tajno nalaženje. Boris je glazbenici slao poruke većinom u kasnim satima. Zvao ju je na večere ili kod sebe u stan, a u porukama koje nam je Ognjena pokazala bilo je i eksplicitnog sadržaja. No, nije Ognjena olako padala na Borisovu slatkorječivost. Znala ga je i odbijati, što on nije najbolje prihvaćao, pišu 24sata.

– O Bože, pa ti si postala opatica – napisao joj je kad se nije htjela vidjeti s njim.

U tri ujutro pisao joj je poruke i zvao ju je da mu se pridruži u krevetu.

– Bit će dvostruko više strasti ako sad dođeš. Nikad, ali baš nikad nećeš zaboraviti tu ludu noć. Ispunio bih ti svaku poru užitkom, poljubio svaki komadić tvoga tijela… – pisao je Boris, no Alex je tu ponudu odbila.

Osim što joj je slao vruće poruke, Rogoznica je ponekad spominjao suprugu, prepričavao Ognjeni kada bi se posvađali, ali i kada bi riješili nesuglasice. Govorio joj je kako želi spasiti brak. A onda bi se Boris ubrzo prebacio na laskanje i dijeljenje komplimenata glazbenici.

– Ti si zgodna i jako izazovna. Muškarac u meni silno želi uživati u tebi. Ali to nije ono što bi me napunilo i usrećilo dugoročno. Zbilja osjećam da si, osim tog seksepila, mnogo više. Da možeš dati podršku, prijateljstvo i ljubav – pisao joj je Boris.

Alex se nije libila pokazati poruke koje je razmjenjivala s nedavno rastavljenim glazbenikom. No, nije samo Boris htio očarati fatalnu Alex već je zavodila i ona njega. Slala mu je provokativne fotografije svoje stražnjice, a on joj je uzvraćao s kadrovima golog tijela. Nestašni Boris ispitivao je Alex ima li kakve seksi igračke u kolekciji te je izrazio želju da ga nauči kako se rabe. No, čini se kako Boris nije želio da njihove tajne prepiske izađu u javnost ili da netko sazna.

– Ja brišem razgovore u svakom slučaju – rekao je Boris Ognjeni, no čini se kako ovu aferu nije uspio zadržati u tajnosti.

Alex je sačuvala sve poruke, fotografije i snimke koje joj je slao Boris. Na vizualnim materijalima jasno se vidi kako je riječ o Rogoznici i da je upravo on pisao te poruke. Iako su većinom pisali o privatnom aspektu njihovog odnosa, bilo je tu i razgovora o gažama, izlascima pa čak i suradnjama. Boris joj je slao svoje pjesme, a ona mu je davala stručne komentare poput prave kolegice. U lipnju 2016. poslao joj je pjesmu koju je za nju pisao. Kroz stihove je eksplicitno opisivao što bi joj radio, a u međuvremenu je i shvatio koliko je njihovo dopisivanje rizično.

– Opreza radi, nemoj mi prvu poruku kad šalješ poslati neku… Znaš. Da ne budem u neugodnoj situaciji – napisao je.

Kad smo kontaktirali Rogoznicu nije bio raspoložen za razgovor o aferi. Rekao je kako ne poznaje najbolje Alex i da poruke koje je kantautorica pustila u javnost ne moraju biti istinite.

– Ma gledajte, te poruke, to se sve da inscenirati – kaže Rogoznica za 24sata.

No, teško da se mogu inscenirati njegove fotografije s kauča, iz zagrebačkih klubova ili automobila, koje je slao Alex.

Ostavi komentar koristeći Facebook