Sezona krađa; U Sukošanu otuđio cigarete, Privlaci motornu pilu, Pagu gorivo, Benkovcu novčanik…

Sa nedjelje na ponedjeljak u Sukošanu nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac i više raznih cigareta.

Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U vremenu od petka do nedjelje u Privlaci nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjaka odakle je motornu pilu i drugi razni alat

Materijalna šteta više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U vremenu od 08. do 10. kolovoza u Pagu, nepoznati počinitelj je iz teretnih vozila i radnog stroja u vlasništvu trgovačkog društva otuđio gorivo.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Jučer prijepodne u Benkovačkom selu, nepoznati počinitelj iz ruksaka 31-godišnjakinje otuđio novčanik.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...