Stanovnici Babinduba ljeta provode bez vode; “Na rubu smo živaca, redukcije se vrše bez najave i osigurane cisterne”

Izluđeni, isfrustrirani i već na rubu živaca obraćamo se vama medijima s problemom koji se iz godine u godine ponavlja na Babindubu, a sve zbog nesposobnosti uprave i direktora Vodovoda, žale nam se stanovnici Babinduba, a njihovo pismo prenosimo u cijelosti.

“Naime, cijelo ljeto se na Babindubu provodi redukcija vode bez ikakve obavijesti ili upozorenja. Na naše pozive odgovaraju kako voda nije ugašena već je slab pritisak, što znači da se čovjek ne može niti normalno napiti. Jedno od ljudskih prava je imati pravo na vodu, iako smo svjesni da je potrošnja vode u ovo vrijeme jako velika, ne shvaćamo kako će gašenje vode za naselje od 4 kuće i 30 stanovnika pomoći u boljoj opskrbi vodom. Ako se voda i reducira, u naselje bi trebala doći cisterna s vodom, no uprava Vodovoda zanemaruje naše apele, kažu stanovnici Babinduba.

S ciljem da ukažemo na ovu problematiku, kontaktirali smo direktora Vodovoda Tomislava Mateka koji je na godišnjem odmoru, a koji nas je uputio da pošaljemo upit na email. Isti ćemo po primitku odgovora i objaviti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...