112

Strašnu prometnu na A1 skrivio Zadranin, tri su osobe teško ozlijeđene, sudarila su se četiri automobila i teretno vozilo!

Ilustrativna fotografija
Tamni način

U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala četiri osobna vozila i jedno teretno, četiri su osobe teško ozlijeđene, a jedna lakše.

Nesreća se dogodila prekjučer u 16,15 sati na autocesti A1 u smjeru juga, između čvora Otočac i Perušić, kada je 42-godišnjak sa šireg zadarskog područja upravljajući osobnim vozilom zadarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem.

U zanošenju je udario u prednju lijevu stranu teretnog vozila poljskih nacionalnih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnji državljanin Poljske.

Potom se nastavio nekontrolirano kretati uslijed čega je s prednjom stranom udario u zadnju stranu osobnog vozila varaždinskih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 47-godišnji državljanin BiH, čije vozilo je od siline udara odbačeno u smjeru kretanja te udarilo u osobno vozilo zadarskih registracijskih oznaka s kojim je u istom smjeru upravljao 41-godišnjak iz Zagreba.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 42-godišnji vozač osobnog vozila zadarskih registracijskih oznaka, 47-godišnji vozač osobnog vozila varaždinskih registracijskih oznaka i 49-godišnji putnik iz tog vozila, dok je 41-godišnji vozač osobnog vozila zadarskih registracijskih oznaka lakše ozlijeđen.

Protiv 42-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Ostavi komentar koristeći Facebook