Tribina udruge Glas poduzetnika sutra o potporama i gospodarstvu u Zadarskoj županiji

Udruga Glas poduzetnika poziva vas na tribinu koja će se održati u Zadru u restoranu „Roko“ 20. kolovoza u 11 sati, a koja je namijenjena susretu sa članovima Udruge sa zadarskog područja te zainteresiranom javnosti. Na tribini će se razgovarati o ključnim problemima koji pogađaju naše članove, a dio programa usmjeren je i na pitanja koja će postavljati poduzetnici i obrtnici.

Program tribine sastoji se od tri glavna dijela:

1.     Interventna potpora uslijed epidemije bolesti COVID-19 mikro poduzetnicima i obrtnicima na području Zadarske županije za 2020. godinu (Javni poziv za dodjelu potpora traje do 28. kolovoza 2020. godine.);

2.     Gospodarstvo na području Zadarske županije;

3.     Aktivnosti i rad udruge, planirani kratkoročni i dugoročni ciljevi te konkretni problemi članova na zadarskom području.

O Udruzi GLAS PODUZETNIKA, aktualnostima i svemu onome što muči naše članove govorit će Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika i Manolo J. Birkić, voditelj regionalnog ureda udruge u Zadru, kao i Lovro Jurišić, pročelnik UO za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije koji će odgovarati na pitanja o potporama za mikro poduzetnike i obrtnike.

Na tribinu pozivamo sve članove udruge Glas poduzetnika kao i ostale zainteresirane poduzetnike te obrtnike. Također, molimo da svi zainteresirani koji se odazovu poštuju epidemiološke mjere koje su na snazi – držanje distance i nošenje maske. Broj mjesta na tribini je ograničen, a svi zainteresirani više informacija mogu pronaći ovdje.

***

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA pokrenuta je kao samoorganizacija građana, mahom malih poduzetnika, a nakon objave prvog paketa gospodarskih mjera Vlade RH koje su pokretači ocijenili nedostatnima. Budući da je u manje od 15 dana okupio više od 100.000 poduzetnika, obrtnika, samozaposlenih i zaposlenika privatnog sektora te privukao veliku medijsku pozornost svojim beskompromisnim zahtjevima i istupima, GLAS PODUZETNIKA se pozicionirao kao relevantan čimbenik u javnim raspravama vezanim za određivanje novog gospodarskog smjera Hrvatske. Isto je potvrdila i Vlada RH koja je, unutar drugog paketa gospodarskih mjera, usvojila neke od prijedloga inicijative te time potvrdila njezin neosporan utjecaj. Na zahtjev članova inicijative, osnovana je udruga GLAS PODUZETNIKA koja je u dva tjedna od osnivanja prikupila više od 12.000 članova, a Udrugu podržava preko 200.000 građana Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...