Troje Nijemaca ostalo bez novčanika na Poluotoku, Poljakinji ukraden nakit

S četvrtka na petak u Pazinskoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu 52-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U petak u Ulici Špire Brusine u Zadru, nepoznati počinitelj je iz ruksaka otuđio novčanik u vlasništvu 49-godišnjeg državljanina Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu u Mandrama na Pagu, nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio zlatni nakit u vlasništvu 50-godišnje državljanke Poljske. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.

U subotu u Ulici Ante Kuzmanića u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice otuđio novčanik u vlasništvu 49-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe

Jučer na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice otuđio novčanik u vlasništvu 64-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog  krađe.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...