Vikend obilježile provale; Provaljeno u kuću, kafić, kamper, ukraden jet-ski, dron, ribarska oprema, novac…

U petak, 31 srpnja u Ulici Nikole Tesle u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 57-godišnjaka odakle je otuđio novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

U petak tijekom večeri u Ulici Marka Marulića u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kamper vozilo u vlasništvu 26-godišnjeg državljanina Njemačke odakle je otuđio novac i osobne dokumente.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Sa subote na nedjelju u Zatonu nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio novac.

Materijalna šteta iznosi oko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe.

Jučer  u Ninu nepoznati počinitelj je provalio u brod u vlasništvu 63-godišnjaka odakle je otuđio vanbrodski motor i razni ribarski pribor. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške krađe

U petak, 31. srpnja u Suhovarama nepoznati počinitelj je otuđio pumpu za vodu u vlasništvu 68-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

U subotu, 01. kolovoza u Ninu nepoznati počinitelj je 40-godišnjem državljaninu Njemačke otuđio auto-prikolicu na kojoj se nalazio jet-ski. Materijalna šteta iznosi više desetaka  tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

U subotu, 01. kolovoza u Ulici Ante Starčevića u Zadru nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 29-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

U nedjelju, 02. kolovoza u Gornjem Karinu nepoznati počinitelj je otuđio dron s pripadajućom opremom u vlasništvu 38-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe.

U nedjelju, 02. kolovoza u Ulici Brune Bušića u Zadru nepoznati počinitelj je iz kuće otuđio novac u vlasništvu 69-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Krađe

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...