Cestitka_Uskrs

Vrsaljko više nema koronavirus: “Prvo malo odmora u Zadru od frustracija”

Kako je to najavljivao, tako je i bilo. Šime Vrsaljko je i na drugom testu koronavirusa negativan. Prvi je obavio prije tjedan dana, kada su nađeni tragovi ranije “prohodane” zaraze COVID-om 19. U nedjelju je drugi potvrdio da su antitijela “posljedica” i da je igrač zdrav i ne može zaraziti druge.

– Evo, dobio sam nalaze i sve je ispalo super. Jako mi je drago, jer sada mogu napokon otići do Zadra, gdje su mi supruga i sin. Malo odmora, uz naše more i sunce, bit će mi super osvježenje nakon svih tih silnih mjeseci problema, frustracija kako zbog pandemije, tako i zbog operacije i odsustva s terena – kazao je očito sretni Vrsaljko za Sportske novosti.

U danu kada je Zlatko Dalić objavio popis igrača za utakmice Lige nacija s Portugalom i Francuskom, igrač koji je možda najviše od svih željenih nedostajao Vatrenoj postavi napokon može kazati:

– Naravno da dolazim na okupljanje i to kao kandidat za igru. To je trenutak kojeg silno dugo čekam, još od kraja 2018. godine. Vatreni su mi kao obitelj i kada si tako dugo odsutan, ne možeš biti nego samo sretan što napokon slijedi druženje.

Jeste li u kontekstu koljena i oporavka napokon potpuno fit?
– Jesam. Napokon jesam!

U Zadru će trebati i trenirati?

– Logično. Što se mene tiče bit ću spreman, jer ionako cijelo vrijeme treniram. U klubu su nam dali slobodno do 3. rujna, tako da ću se Atleticu priključiti nakon reprezentativnih nastupa – zaključio je blic razgovor Vrsaljko prije nego se uputio u zračnu luku Madrid.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...