Zadarski Zavod uveo online naručivanje za testiranje, prvi slobodan termin tek za deset dana

Kako je izvijestio HZJZ Zadar na svojim stranicama, od 27. kolovoza uvedena je online mogućnost naručivanja za testiranje na Covid-19.

Prvi slobodan termin je 7. rujna 2020. godine, a svoj termin za testiranje možete rezervirati ovdje.

Ukoliko niste u mogućnosti ispuniti obrazac i dalje se možete naručiti pozivom na broj telefona 023 643 380 radnim danom od 11:00 – 14:00 sati. Uzimanje uzoraka provodi se u dogovorenom terminu, svakog radnog dana od 7:30-13:30h sati na adresi Ljudevita Posavskog 7a – ispred montažnog objekta postavljenog na gospodarskom prilazu Zavoda za javno zdravstvo Zadar, na zapadnom ulazu u zgradu Poliklinike OB Zadar.

Cijena usluge testiranja je 800,00 kn i plaća se gotovinom na lokaciji uzimanja uzorka. Nalazi su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku 48 sati od trenutka uzimanja uzorka na šalteru (u prizemlju Zavoda), ili se po dogovoru mogu dostaviti putem pošte ili e-maila.

Privatne osobe ne trebaju slati narudžbenicu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...