Zadranin predao improviziranu ručnu bombu, na Poluotoku ukradena dva električna romobila

Iz policije javljaju kako je jučer građanin u Zadru policijskim službenicima predao improviziranu ručnu bombu, 400 grama privrednog eksploziva te školsko topničko streljivo.

Predana minsko-eksplozivna sredstva je preuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu te pohranio u prostorije policije.

Nastavlja se i niz krađa.

Sa srijede na četvrtak u ulici Jerolima Miše u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u kuću 66-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio mobitel, torbu i novčanik.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.

U srijedu poslijepodne na plaži u Ninu, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 41-godišnjeg državljanina Njemačke.

S ponedjeljka na utorak u ulici Andrije Kašića Miočića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio dva električna romobila u vlasništvu 37-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Sinoć je u ulici Davorina Trstenjaka u Zadru, nepoznati počinitelj iz garaže 59-godišnjeg vlasnika otuđio dva akumulatora (za teretno vozilo).

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...