Zaručila se popularna influencerica iz Bibinja: “Rekla sam ‘da’ njegovom mljackanju, razbacanoj odjeći i tenisicama…”

On je sve što sam ikad mogla zamisliti i puno više, jedna je od izjava kojom je svoju prosidbu i svog odabrenika opisala Paula Sikirić, influencerica iz Bibinja.

- Rekla sam 'da' njegovom mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam 'da' čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu, napisala je jučer uz fotografiju koju je objavila na Instagramu i tako svojim pratiteljima obznanila da se zaručila.

Budući da detalje proside nije otkrila, iz časopisa Story javili su se Pauli i pitali je da im otkrije kako je izgledao trenutak kada je njezin budući suprug kleknuo i postavio sudbonosno pitanje.

- Iskreno, znala sam odmah kada sam ga ugledala da će kleknuti, samo nisam ni mogla sanjati da će to biti sada. Iako sam ga prokužila da nešto smišlja, uspio me iznenaditi i nasamariti. Bilo je to na Kamenitim vratima - na našem posebnom mjesto na koje dolazimo redovito od početka veze. Nije mogao ljepše mjesto odabrati. Pred Majčicom, pred Bogom je to odradio, rekla je ova 25-godišnjakinja koja nije mogla sakriti uzbuđenje i sreću zbog svog novog ljubavnog statusa. No, mnoge zanima tko je misteriozan muškarac koji je osvoji njezino srce, s obzirom na to da Paula još ni jednom nije otkrila njegov identitet niti ga u cijelosti pokazala na društvenim mrežama.

- Vidim da je to nešto što sve zanima. Čuvam njegovu privatnost, iako su ga počeli prepoznavati na ulici zbog naših pasa. Nije odabrao moj posao, odabrao je mene. Poštujem njegovu i našu intimu, a možda se i jednog dana pojavi ispred kamere, rekla je.

- Nikad nisam vjerovala u 'ljubav na prvi pogled', odnosno možda i jesam duboko u sebi jer mi se baš ona dogodila. Jednostavno klikneš - odmah i obostrano. On je sve što sam ikad mogla zamisliti i puno više, rekla je Paula koja zaista posljednjih mjeseci proživljava najljepše dane u privatnom životu, a primjećuju to i njezini pratitelji koji joj često komentiraju da blista više nego ikada.

- Nismo pretjerano opterećeni time kada će vjenčanje biti. Imamo svo vrijeme ovoga svijeta. Trenutno su nam drugi planovi na prvome mjestu, a i ova korona nam ne ide u prilog. Neki, meni bitni ljudi su na drugom kraju svijeta, a bez njih ne ide ništa, govori Paula koju su za kraj pitali hoće li pripremiti tradicionalno ili moderno slavlje.

- Kako nikada nisam sanjala o svadbi, nemam pojma odgovor na ovo pitanje. Sviđaju nam se iste stvari, tako da mislim da će biti spoj modernog i tradicionalnog, zaključila je za Story.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...