Donje Biljane; Lagali da im se pokvario auto pa opljačkali staricu

Jučer predvečer u Donjim Biljanima u dvorište kod 78-godišnjakinje su došle dvije nepoznate muške osobe, koje su se zadržale pod izlikom da im se pokvario automobil, a kojom prilikom su joj iz kuće otuđile novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne u Dobroj vodi nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 66-godišnjaka otuđio dokumente i novac. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

U istom vremenu u Rašteviću nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 76-godišnjakinje otuđio novac. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne u Grguricama nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjakinje otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...