Doris zaintrigirala objavom; “Mogu osvojiti svijet jednom rukom dok me ti držiš za drugu”

Odnedavno slobodna voditeljica svakom svojom objavom na društvenim mrežama oduševljava pratitelje svojim optimizmom i širokim osmijehom s kojim kroči kroz život. Lijepoj Doris Pinčić (32) nije slomila duh ni izvanbračna afera njezina bivšeg supruga Borisa Rogoznice, koji je preljub javno priznao.

Vjerni obožavatelji simpatične Zadranke s nestrpljenjem očekuju kada će ih ona razveseliti viješću da ponovno ljubi, a taj je dan možda bliži nego što mislimo. Doris je, naime, u najnovijoj objavi na Instagramu zaintrigirala statusom.

I dalje vjeruje u ljubav

“Mogu osvojiti svijet jednom rukom dok me ti držiš za drugu”, natpis je na jednome zidu, koji je voditeljica uslikala i podijelila na svom storyju. Tu je rečenicu i sama prepisala te dodala kako joj je to popravilo dan.

Iako o potencijalnome novom partneru još uvijek ništa ne govori, lijepo je vidjeti da miljenica nacije, kako su je jednom prilikom nazvali stručnjaci prilikom analize njezine popularnosti među Hrvatima, i dalje vjeruje u ljubav, piše Net.hr.

Još stihova o ljubavi…

Nije ovo prvi put da omiljena voditeljica suptilno progovara o ljubavi u svojim objavama. Tako je nedavno objavila fotografiju s otočića Rave, uz koju je napisala poznate stihove pjevača Harija Rončevića.

“Kad bi se moga rodit na bilo kojem mistu, opet bi bira tebe i ovu ljubav istu”, poručila je tada Doris Pinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...