Drugo kolo Krešinog kupa; KK Diadora odmjerava snage s razvojnom momčadi KK Zadar!

U srijedu, košarkaše Diadore očekuje prva službena utakmica u novoj sezoni!

U sklopu drugog kola Kupa “Krešimir Ćosić” protivnik će biti razvojna momčad KK Zadra, mladići okupljeni pod imenom KK Jazine – Zadar II.

Utakmica se igra u legendarnim Jazinama, s početkom u 18 sati.

Susret ove dvije gradske ekipe najavili su trener Diadore, Mario Pešut i mladi playmaker Jazina – Zadar II, Domagoj Horvat.

Mario Pešut, trener KK Diadora:

“Kompletna ekipa u Klubu obavila je odličan posao u ovih 20 dana od prvog okupljanja u Jazinama. Osjeti se jedna prava pozitivna energija na treninzima i među svim ljudima koji bodre ovaj klub! Izuzev odlaska Jadrijeva i Kovačevića, veseli nas to što smo zadržali kostur ekipe od prošle godine, a povratnik Marčev i Barbaroša već su u ovom kratkom roku pokazali da će biti pojačanja. Kup utakmica u srijedu protiv Jazina za nas će biti idealna uvertira za sezonu jer nas čeka pravi test protiv mlade ekipe koja će nametati energetski jak ritam. Svjesni smo da ćemo morati biti jako pametni i držati se plana da bi došli do pobjede. Svakom pobjedom u Krešinom kupu sve više rastemo, zato je za naš klub svaka zlata vrijedna i omogućuje nam da spremni dočekamo sezonu!”

Domagoj Horvat, playmaker KK Jazine – Zadar II:

“Očekujem jednu zanimljivu i borbenu utakmicu. Utakmica protiv Amfore nam je dobro došla jer nismo dugo vremena igrali službenu utakmicu zbog situacije s Covidom-19. Vrlo smo mlada ekipa, uglavnom sastavljena od juniora KK Zadra i par mlađih seniora, a mislim da će i Dino Butorac zaigrati u srijedu. Diadora je jedna ozbiljna ekipa, njihovu prednost vidim u tome što su stariji i iskusniji. Naše šanse za pobjeduče porasti ako uspijemo nametnuti svoj ritam s puno trke i s vrlo agresivnom obranom. Ovim putem pozivam sve da dođu u Jazine i podrže obje zadarske ekipe, a mi ćemo dati sve od sebe i pružiti što bolju košarku! Neka bolji pobijedi!”

Utakmica je otvorena za javnost, uz pridržavanje mjera i preporuka našeg stožera, što znači obavezno nošenje maski za lice u dvorani te pridržavanje socijalne distance. Također, na ulazu će se voditi evidencija posjetitelja te će u dvorani na nekoliko mjesta biti postavljeni dezinficijensi za ruke.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...