FOTO I VIDEO Zadranka je sretna stotisućita korisnica Studenac Cool kartice

Nešto više od godinu dana od kada je lansirana Cool kartica, Zadranka Tatiana Zatezalo postala je njezina stotisućita korisnica. Tom je prilikom danas i nagrađena u svojem sretnom Studencu „na Branimiru”. Posebnost je i u tome što se radi o 400. poslovnici Studenca na Jadranu, otvorenoj u 2019. godini.

Razveselila me vijest kako sam upravo ja jubilarna korisnica Cool kartice i dobitnica prigodnog poklon-bona. Tako se ispostavilo da je kupnja u Studencu za mene spoj ugodnog s korisnim, a pružila se i idealna prilika da se svi malo podružimo i uživamo uz pripremljenu tortu. Malo ovakvih sretnih okolnosti uvijek dobro dođe, istaknula je Tatiana.

Cool kartica Studenca kupcima donosi uštedu pri kupnji do čak 50 %, a u programima vjernosti pomaže da osvoje više naljepnica potrebnih za određene pogodnosti. Usto, svakog 11. u mjesecu umirovljenici zahvaljujući svojoj Cool kartici ostvaruju 15 % popusta na kupnju. Za one koji još uvijek nemaju svoju Cool karticu, sada je pravo vrijeme da u najbližem Studencu ispune jednostavan registracijski obrazac, preuzmu karticu i tako osiguraju sebi sve prednosti koje ona donosi.

Naši kupci iznimno su nam važni, a Cool kartica jedan je od pokazatelja kako mislimo na njih. U posljednjih godinu dana tako smo, osim kartice, pokrenuli mnogobrojne novitete poput programa vjernosti, projekta Kupi i pokupi te usluga kao što su mogućnost slanja paketa s prodajnog mjesta i plaćanja režija. I sve to kako bismo kupcima ponudili što više dodatnih mogućnosti uz običnu kupnju. Također, uspješno smo implementirali novi format trgovine te novo uređenje i dizajn cjelokupne mreže prodavaonica, a naglasak smo stavili i na svježe proizvode i ponudu to go. Sve su to elementi koji zasigurno utječu na iskustvo kupnje, a jedan od naših prioriteta upravo je povećanje zadovoljstva naših kupaca, ali i samih djelatnika, pojasnila je Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca.

Studenac kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu proteklih godina neprestano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca. U prilog tomu govori i „Tjedan kave” pred nama jer u trgovinama Studenca s uslugom to go povodom Svjetskog dana kave od 28. rujna do 4. listopada najbrže kupce očekuje više od 28.000 besplatnih napitaka, a jedna je od takvih trgovina i ova posebno sretna „na Branimiru”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...