HKS prestaje postojati u Zadarskoj županiji, povjerenik podnio ostavku, članovi se pridružili NHR-u

Povjerenik za Zadarsku županiju Hrvatske konzervativne stranke Ruže Tomašić, koja je ujedno i okosnica Hrvatskih suverenista, Ante Katalinić jučer je podnio neopozivu ostavku.

Kako kaže, nakon dugog čekanja da se nešto pokrene na terenu, gledajući razne dogovore vrha stranke za svoju osobnu korist, koalicije sa Do(I)movinskim pokretom koji se pokazao kao loš eksperiment, on  kao i članstvo te simpatizeri više nemaju povjerenje ni strpljenja za te iste “predstavnike” desnice.

– Iznenađeni smo i zgroženi njihovim neradom i neorganizacijom. (Pristupnice nismo slali u središnjicu otkad smo shvatili da je ova priča trula i smišljena za jednokratnu upotrebu). Razočaran skupa sa simpatizerima i članstvom svih u gradu Zadru kao i po cijeloj županiji, pridružujemo se Neovisnima za Hrvatsku koji su lokalno, kao i njihovi predstavnici najbrojnija i najsnažnija stranka te jedini koji predstavljaju desni politički spektar u Zadru i županiji.

Bez ikakvih uvjeta im se pridružujemo i dajemo im potporu u ozbiljnim pripremama za lokalne izbore iduće godine na kojima oni konstantno rade. Ovim danom HKS prestaje postojati u Zadarskoj županiji. Stranci želim sreću u daljnjem radu, kazao je Katalinić.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...