Kriminalistička drama s elementima misterije; U Kino Zonu večeras stiže “Nepoznata djevojka” slavne braće Dardenne

Nakon Mimičinog remek-djela ”Događaj” i Allenovog ”Nerazumnog čovjeka” bogati filmski tjedan u Kino Zoni završava večeras uz hvaljenu kriminalističku dramu s elementima misterije, ”Nepoznata djevojka” braće Dardenne.

Radnja filma prati Jenny, mladu liječnicu opće prakse koja se osjeća krivom što nije otvorila vrata svoje ordinacije djevojci koja je ubrzo nakon toga pronađena mrtva. Saznavši od policije kako nemaju načina identificirati je, Jenny ima samo jedan cilj: otkriti ime mlade djevojke kako je ne bi anonimno pokopali – kako ne bi nestala kao da nikad nije živjela.

Glavnu ulogu u ”Nepoznatoj djevojci” tumači sve popularnija Adèle Haenel koju ste već imali prilike gledati u Kino Zoni i to u fantastičnom filmu ”Portret djevojke u plamenu”, a valja naglasiti kako je za film braće Dardenne zavrijedila nagradu za najbolju glumicu na SESC film festivalu u Brazilu.

Projekcija filma održat će se večeras u 21h, a ulaznice po standardnoj cijeni od 20 kn mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja sat vremena prije početka projekcije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...