Ljeto još nije gotovo; Temperature rastu, a pred nama je sunčan i vruć vikend

Promjena je iza nas pa je tako postupno sve sunčanije, a prema vikendu će nebo biti i još vedrije. Uz to će temperatura prema kraju tjedna rasti pa će za vikend biti sunčano i vrlo toplo, ponegdje i vruće.

U Središnjoj Hrvatskoj pretežno sunčano, ponegdje uz umjerenu naoblaku, a tek je rijetko moguće još malo kiše. Temperatura većinom oko 23 stupnja.

I na istoku barem djelomice sunčano, puhat će slab sjeverozapadnjak. I u Slavoniji će biti malo toplije, uglavnom oko 22 ili 23 stupnja.

U gorju djelomice sunčano, rijetko je moguće još malo kiše. Vjetar slab, a temperatura od 18 do 20 stupnjeva. Na sjevernom Jadranu pretežno sunčano, puhat će slaba do umjerena bura, a temperatura oko 25 stupnjeva.

U Dalmaciji uglavnom sunčano, zapuhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak, a temperatura od 24 do 28 stupnjeva. Uz slabiji vjetar more je manje valovito, ali i dalje je ugodno toplo – između 22 i 26 stupnjeva.

Prema vikendu će nebo na kopnu biti sve vedrije, još u četvrtak rijetko može pasti malo kiše, a zatim će prevladavati sunčano. Temperatura će isto tako postupno rasti pa će za vikend biti uglavnom iznad 25 stupnjeva.

I na moru idućih dana pretežno sunčano. U noći i ujutro bura, a danju vjetar s mora. Temperatura će i ovdje postupno rasti pa će u dane vikenda biti vrlo toplo, ponegdje i vruće, donosi dnevnik.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...