Mladi atletičari AK Alojzije Stepinac tek otvorili sezonu, a već 13. rujna “napadaju” nova odličja

U utorak 1. rujna i službeno je započela sezona 20/21 za atletičarke i atletičare Atletskog kluba Alojzije Stepinac.

Osim za one najmlađe, zbog pomicanja kalendara natjecanja uzrokovanog koronavirusom, pauze praktički nije ni bilo.

Od kvalifikacija za Erste plavu ligu osmoškolaca preko državnih prvenstava i tradicionalnih spomen utrka povodom Dana Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, do atletskih mitinga i natjecanja u sklopu Dalmatinske lige, atletičari su osvajali odličja, rušili rekorde i gradili nove mostove prijateljstva.

U novoj sezoni treninzi za polaznike Male škole atletike (djeca od 5 do 7 godina) održavat će se utorkom, četvrtkom i petkom od 19 do 20 sati.

Škola atletike za uzrast djece koja pohađaju drugi, treći i četvrti razred osnovne škole ima rezervirane termine za treninge utorkom, četvrtkom i petkom ujutro od 8 do 9 sati te popodne od 17 do 18 sati, ovisno o smjeni u školi.

Učenici od petog razreda i stariji imat će treninge istim danima ujutro od 8:45 do 10 sati odnosno  popodne od 18 do19 sati. Do početka školske godine treninzi za ovaj naraštaj će se održati još u utorak, srijedu i petak u večernjem terminu od 20 sati.

Prvo natjecanje atletičare AK Alojzije Stepinac očekuje već 13. rujna za kada je najavljeno treće kolo Dalmatinske lige za koje se još čeka odluka o gradu domaćinu. Dva tjedna kasnije na rasporedu je i četvrto kolo u Kninu. Najmlađi atletičari svoje će otvaranje sezone imati 27. rujna u Zadru na Jesenskom prvenstvo Zadarske županije u Kids Athletics.

Iz kluba najavljuju i atletski miting u vlastitoj organizaciji koji će se održati 4. listopada na Višnjiku uz sudjelovanje brojnih klubova iz Dalmacije i ostalih dijelova Hrvatske

Upisi u Malu školu te Škole atletike za sve uzraste su i dalje u tijeku. Upisati se možete osobno za vrijeme treninga ili pozivom na broj 098 133 7036 (trener Slobodan Mijolović).

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...