Muškarac (38) krao hranu, alat i kozmetiku, kada su ga trgovkinje ulovile vratio je sve ali zadržao – kremu

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više krađa.

Naime, sumnjiči ga se da se u petak navečer oko 18,00 sati vozilom dovezao u Sv. Filip i Jakov, gdje je iz trgovačkog centra otuđio razne artikle (kozmetika: muška/ženska krema, roll on), a kada su ga djelatnici trgovine uočili većinu artikala je vratio te pobjegao iz trgovine, dok je zadržao jednu kremu.

Potom se odvezao do trgovačkog centra u Biogradu, gdje je sa polica otuđio punjač za mobitel za automobil, ruksak, 15 komada listova za kružnu pilu i drugi alat, ukupne vrijednosti oko 900,00 kuna, nakon čega se udaljio.

Potom se vozilom odvezao do drugog trgovačkog centra u Biogradu, gdje su ga policijski službenici zatekli te doveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Kod njega su u vozilu pronađeni otuđeni predmeti, koji su vraćeni  odgovornoj osobi trgovačkog društva.

Također ga se sumnjiči da je 19. rujna poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva otuđio preko 20 komada vakumiranog pršuta i oko 2 kg sira čime je pričinio materijalnu štetu oko 1.400.00 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 38-godišnjaka državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela Krađa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...