O odlasku Rakitića iz reprezentacije napokon se oglasio Luka Modrić riječima koje će svakoga dirnuti

Za Hrvatsku je Rakitić debitirao 2007. godine kad ju je odabrao ispred seniorske nacionalne momčadi rodne Švicarske, za čije je mlade selekcije ranije igrao.

Aktualni dokapetan reprezentacije bio je jedan od ključnih igrača u hrvatskom pohodu do svjetskog srebra 2018. godine kada je realizirao odlučujuće jedanaesterce u pobjedama protiv Danske i Rusije, prenosi Tportal.

Nakon njegove odluke oglasili su se suigrači iz reprezentacije, legende našeg nogometa, izbornik Zlatko Dalić, a sada i kapetan Luka Modrić.

Ivan Rakitić smogao je snage i objavio emotivnu poruku: ‘Sa suzom u oku opraštam se od mojih suigrača i selim…’

‘Sa žaljenjem sam prihvatio tvoje osobno izgovorene mi riječi i odluku o odlasku iz reprezentacije. Istovremeno osjećam veliko zadovoljstvo što smo više od 13 godina dijelili neponovljivu Vatrenu priču. Bila je čast igrati s tako velikim igračem i uz zahvalnost iskazujem ti poštovanje za sve što si učinio za reprezentaciju i hrvatski nogomet. Osjećaj sjete prati tvoj oproštaj od najdražeg nam dresa, ali bogatstvo emocija koje nas vežu čine nas sretnim jer ćemo o njima zajedno pričati cijelog života’, napisao je Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...