Od ponedjeljka na Anteni Zadar nova jesenska shema

Od ovog ponedjeljka u eteru na 97,2 MHz ali i putem DAB+ nacionalno te putem kabelskih sustava, aplikacija i online streama, u program Antene Zadar stiže jesenska programska shema.

Jutro na Anteni Zadar započinje u 7 sati 10-minutnom Jutarnjom kronikom urednika i voditelja Franka Pavića. Nastavlja se od 7:10 do 11 sati kada vas budi najbolji Jutarnji show čijim kormilom i dalje upravlja Jakov Mađarić.

Radni dan na Anteni Zadar od 11 preuzima Mia Zara koja je s vama uz pregršt hitova sve do 15 sati. Kako se u njenu smjenu ugurala i Gluva ura od 12 do 13 sati, u kojoj su mikrofoni isključeni a hitovi su na najjače, Mia će za to vrijeme pripremati iznenađenja koja vas očekuju u subotnjem programu.

U 15:15 sati na rasporedu je Aktualac, koji je od ove jeseni još bolji, britkiji, otvoreniji i oštriji po komentarima, a nikad bolji po gostima i temama. Uređuje ga i vodi Roko Tadin, koji je ujedno s vama u programu sve do 19 sati.

U 23 sata na rasporedu je 20-minutni news magazin Antena Danas, kojeg uređuje i vodi Franko Pavić, a sadržajno ga pripremaju, baš kao i Jutarnju kroniku, Željka Čačko i Daria Zekanović.

Od ponedjeljka sav informativni program podignut je na jednu višu stepenicu, što će slušatelji uočiti već u prvim minutama jutra od 7 sati, doznajemo iz produkcijskog tima kojim rukovodi Matija Lipar.

I Zvjezdanih 30 kao i tjedna Top lista svoje mjesto zauzimaju u programu subotom i nedjeljom navečer.

U vikend shemu vraćaju se i Etnix, ali i još nekoliko emisija koje su još uvijek pod uredničkim izmjenama i konačnim finalizacijama pa još uvijek smišljamo njihova imena. Recimo samo kako će jesenska shema ponuditi jednaku zabavu i najmlađim uzrastima kao i onim učeničko-studentskim.

Posebno valja istaknuti emisiju koji ćemo tjedno realizirati u suradnji s Udrugom Glas poduzetnika, kojom prilikom ćemo ugošćavati velika i mala poslovna imena, velike i male direktore, a ujedno ćemo se truditi komunicirati najbolje ideje i savjete kao i težnju poduzetnika da što lakše prežive aktualnu krizu.

I emisije Music time i Yu Tune nastavljaju s emitiranjem u jesenskoj shemi, a i dalje će ih uređivati i voditi naš Guste Pavić i Gloria Tokić.

Novi produkcijski elementi, novi i bolji informativni program, sadržajniji i bogatiji programski elementi kao i stare i nove emisije, uz naglasak na samo kvalitetnoj glazbi, po kojoj smo poznati daleko izvan nacionalnih okvira, i dalje ostaju okosnica nove programske sheme za koju vjerujemo da će biti vaš po vašem guštu.

Dakako, moramo napomenuti kako ovo nisu jedina iznenađenja. Ostala stižu i na naše druge platforme, na portal i društvene mreža, gdje vas očekuje niz reportaža i video priloga, ali i video javljanja uživo.

Isto tako, za kraj ostavili smo one ekskluzivne poslastice elektronske glazbe u kojima sada uživate svaki dan tijekom tjedna. Nastavljamo, dakle, s ekskluzivnim glazbenim programima te donosimo najveća imena elektronske glazbe u program Antene Zadar. S vama su tako, redom; Robin Schultz, Sander Von Doorn, Tiësto, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Joris Voorn, Nicole Moudaber, David Guetta i Bob Sinclair, te show program Spinnin Recordsa i Ultra Music Festival Radio.

Vjerujemo da će vam jesen uz Antenu Zadar biti obojena najboljim bojama i zvukovima. Slušamo se na 97,2 MHz u Zadarskoj županiji, putem DAB+ nacionalno te putem kabelskih mreža, aplikacija i online streama.

Dakako, ako još niste preuzeli našu aplikaciju za iOS, to možete učiniti na ovoj poveznici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...