Ovo je superjahta kojom Beyonce i Jay-Z plove zadarskim arhipelagom, košta dva milijuna dolara za tjedan

Nova ljepotica, ujedno jedna od najvećih Benettijevih superjahti, ovih dana plovi Hrvatskom. Trenutno je, za dva milijuna dolara po tjednu, u najmu pop dive Beyonce i njezinog supruga, slavnog repera Jay-Z-ja, koji su upravo nju iznajmili za svoj odmor iz snova.

Nedavno je Benetti u more porinuo svoju najnoviju ljepoticu, 107 metara dugačku superjahtu Lana, dostupnu za najam, a kojom je, na jednoj od prvih plovidbi, odlučila krstariti Beyonce sa suprugom Jay-Z-jem. Supružnici su, povodom 39. rođendana pop dive, odlučili ponovno doći do naše zemlje, a ovoga puta istražuju područje zadarskog arhipelaga.

Već na prvi pogled, kada je ugledate iz daljine, bit će vam jasno zašto su slavni supružnici odabrali upravo nju za prijeko potreban odmor, a ako zavirite unutra, poželjet ćete da možete boraviti s njima. To i nije nemoguće ako imate višak na računu, pa vam dva milijuna dolara za tjedan dana najma nije nikakav problem, piše Tportal.

Unutrašnjost jahte prilagođena je za 12 gostiju u osam spavaonica, točnije glavni apartman i sedam VIP apartmana, a svaka VIP kabina posebna je. Za udobnost i sigurnost svih gostiju tu je čak 31 član posade koji se brinu da sve prođe u savršenom redu, a gosti mogu provoditi dane u spa centru, teretani, gledajući filmove u impresivnoj kinodvorani ili jednostavno plivati u bazenu ili upijati sunčeve zrake na sunčalištu.

Kako bi doista mogli uživati u privatnosti, ali i luksuzu, za najzahtjevnije tu je i razna oprema – od brodova, jet skija pa sve do opreme za ronjenje. A što se tiče interijera, tu se definitivno nije štedjelo. Blagovaonski stol izrađen je ručno od oniksa, a nevjerojatan pogled pruža se i iz zimskog vrta. Na jahti čak postoji i hammam, odnosno turska kupelj.

Baš poput ostatka ove superjahte, i kabine imaju apsolutno sve što možete zamisliti, a najbolji je dakako glavni apartman s prozorima i terasom na obje strane jahte.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...