Pale mreže HT-a, otežano korištenje svih usluga ali i poziva prema hitnim službama

Danas nije baš najbolji dan za Hrvatski telekom i njihove tržišne marke Simpu i Bonbon. Naime, svidijelovi njihovih mobilnih i fiksnih mreža trenutno imaju znatne poteškoće u radu i korištenju istih.

Danas su nešto prije 10 sati i 30 minuta zabilježene povremene poteškoće pri uspostavi glasovnih poziva u mobilnoj i fiksnoj mreži HT-a na području Hrvatske, zbog problema na signalnim čvorovima. Svi naši stručnjaci su maksimalno angažirani te u suradnji s dobavljačima radimo na otklonu poteškoća te očekujemo normalizaciju telekomunikacijskog prometa u najkraćem mogućem roku. Iskreno se ispričavamo zbog nastalih poteškoća te ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje, stoji u službenom odgovoru iz HT-a.

Da poteškoće nisu zahvatile samo privatne korisnike upozorili su i iz zagrebačke Hitne pomoći i centra 112 koji su također nedostupni za korisnike, te su zamolili sve koji ih trebaju da zovu na posebne mobilne telefone.

Hitne službe za Zadar i okolicu također su privremeno nedostupne na brojevima 112, 192, 193 i 194, a zbog neangažiranosti lokalnih stožera alternativni brojevi za pozive prema hitnim službama trenutno nisu osigurani.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...