Prijavite se na #BeActive utrku kajakom kanjonom Zrmanje!

Ministarstvo turizma i sporta u sklopu Europskog tjedna sporta organizira “Sprint kajakom iz Obrovca, Zrmanjom na Meku Dragu” koji će se održati 3. litstopada.

Cilj održavanja ove utrke je promocija bavljenja sportom i rekreacijom, ali i turističke ljepote Republike Hrvatske.

Utrka je ograničena na 40 sudionika u kajaku dvosjedu, a prijaviti se mogu svi zainteresirani. Svi natjecatelji moraju biti stariji od 18 godina. Prijave su moguće u timu od dvije osobe, a osobe koje nemaju partnera isti će im biti dodijeljen od strane organizatora. Kajak za natjecatelje osiguran je od strane organizatora.

Obvezna odjeća i oprema natjecatelja:

• Kupaće i/ili kratke hlače i majica

• Stare tenisice, neoprenske papuče ili bos

Okrjepa za sudionike je osigurana. Sadržaj startnog paketa: startni broj i natjecateljska majica Europski tjedan sporta.

Preuzimanje startnih paketa od 9.00 do 9.30 sati kod vrtića u Obrovcu.

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja utrke osigurana je u neposrednoj blizini Starta utrke i čekat će natjecatelje na Cilju. Svaki tandem dobiva startni broj. Startni broj mora biti vidljiv cijelo vrijeme trajanja utrke.

Prolazak sudionika utrke se očitava na STARTU i na ulasku u CILJ. Rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke.

Za prva tri mjesta osigurane su nagrade, dok će ostali sudionici utrke dobiti medalje i promotivne pakete od strane organizatora.

Prijave su otvorene na linku https://limesurvey.srce.hr/344483?lang=hr do 30. rujna 2020. godine.

Svi sudionici događanja duži su pridržavati se epidemioloških mjera s kojima će biti upoznati prije početka utrke!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...