Prijetio da će sve poubijati pa izvadio pištolj ispod sjedala i repetirao ga na policajca

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 2. rujna 2020. podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1994.) zbog počinjenja kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Okrivljeniku se stavlja na teret da je 13. kolovoza 2020. u mjestu Vir, oštećenom policijskom službeniku, koji mu se predstavio službenom značkom kako bi ga upozorio na neprimjereno ponašanje u prometu, rekao da će ga ubiti i poubijati sve, a potom je ispod vozačeva sjedala izvukao poluautomatski pištolj, repetirao i usmjerio prema policijskom službeniku koji mu ga je izbio iz ruke. Okrivljeni 26-godišnjak je zatim pokrenuo vozilo i odvezao se u nepoznatom smjeru.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...