Prvi Street Food Festival u Zadru; Uživanje u gastro specijalitetima i koktelima uz zalazak sunca na Puntamici

Trendovi u gastronomiji u posljednje vrijeme zamjenjuju klasičnu restoransku sa street food ponudom, a naš grad ne zaostaje, što će pokazati i prvi Zadar Street Food Festival kroz 5 dana održavanja. Uz epidemiološku situaciju koja diktira druženja na otvorenom, kraj ljeta idealno je vrijeme za festival i da svi naši građani, ali i gosti koji će se taj tjedan naći u Zadarskoj županiji, dožive jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Na jednoj od najljepših lokacija u Zadru, Puntamici, neposredno uz Beach Bar Bamboo, posjetitelji će uživati  uz glazbeni program domaćih DJ-a i jelima koje karakterizira brza priprema ali vrhunske, kvalitetne i lokalne namirnice.

Zadrani i gosti tako će moći isprobati street food specijalitete u režiji probrane ekipe Hedonista, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bara, Delimaris Fish & chips, Salsa Rosse, Burgers & more i PIK GRILL HOUSE. Svaki posjetitelj naći će nešto za sebe, od raznih vrsta gourmet burgera, ribljih i mesnih delicija, posebne Pinsa pizze… Uz hranu idealno se nadovezuje Staropramen i GRIF pivo.

Organizatori su se pobrinuli i za ljubitelje slatkog, a za taj kutak bit će zadužena kavana Danica koja će u svojoj festivalskoj kućici osvježavati s vrhunskim talijanskim sladoledom, te Bamboo Ice s velikim izborom palačinki.

U posebnoj morskoj festivalskoj atmosferi, uz “ulične” i cjenovno pristupačne varijante svima najdražih jela u izvedbi zadarskih ugostitelja, posjetitelji će uživati i u raznovrsnoj ponudi pića Cocktail & gin bara by Bamboo.

A sve to uz more, najljepši zalazak sunca na svijetu ili pak pod zvijezdama, svjetionik u pozadini….

Festival će biti otvoren srijedu i četvrtak od 16 do 23, petak od 16 do 24, subotu i nedjelju od 11 do 24. Održavat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Ulaz je besplatan!

Vidimo se svi na Zadar Street Food Festivalu od srijede 23. rujna!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...