Sjećate se bivše zadarske studentice? Danas prodaje snimke po narudžbi: “Hrvati su najperverzniji”

Ena Friedrich, bivša zadarska studentica nikad nije krila da je u našem gradu zbog  erotskih fotografija doživjela izuzetno negativna iskustva. Ovdje je diplomirala povijest umjetnosti, a sa snimanjem lascivnih sadržaja nije prestala.

Enu danas na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi.

Pridružila se platformi OnlyFans na kojoj pretplatu na svoj sadržaj naplaćuje 12 dolara mjesečno. No za Index otkriva kako je to tek djelić zarade.

Ena kaže kako osim pretplate zarađuje od prodaje fotografija i videa, a osim toga njezini pretplatnici često naručuju snimke sa svojim zahtjevima. Naravno, tu su i napojnice čiji je maksimalni iznos 50 dolara (bilo je 200 dolara prije nego što je Bella Thorne srušila rekord po zaradi u jednom danu).

Što se tiče zahtjeva, Ena kaže kako su joj neki od njih odvratni, no samo na njoj je želi li ih ispuniti. “Neću pišati po nikome, a neće nitko ni po meni”, odgovorila je Ena Hrvoju Marjanoviću što, primjerice, nikad ne bi radila. Zahtjevi poput nošenja štikli ili pin-up odjeće s druge strane joj se sviđaju i zabavljaju je.

Ena otkriva kako je njezina avantura na OnlyFansu krenula sasvim spontano i neočekivano, no sad kaže kako će se još više posvetiti platformi. Otkrila je kako je u jednom mjesecu bila u top 0,6% kreatora na platformi, a kaže i kako su joj pretplatnici većinski iz Hrvatske. “Ima Bosanaca, Indijaca, no najviše je Hrvata.”

Dodaje i kako su Hrvati “najperverzniji i najneugodniji”. S obzirom na to kaže i kako je čula svakakve uvrede na svoj račun. Na opasku da postoji stav da je korištenje OnlyFansa jednako prostituciji Ena odgovara: “Ja sam žensko na Balkanu, stavim dekolte, ja sam prostitutka… ne treba mi OnlyFans.”

Otkrila je i kako su je nazvali sponzorušom nakon što je bila s dostavljačem hrane. “Nakon toga… sve sam čula.”

No negativne reakcije na njezine eksplicitne fotografije i snimke ne brinu je previše. “Imam 33 godine, ako je ljudima najgora stvar koju mogu reći o meni da se slikam i snimam gola – neka!”

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...