Svi mirišu po njima: Ovo su najpopularniji parfemi na Instagramu

Neobični, lijepi ili zavodljivi, parfemi su točka na ‘i’ svakog outfita, a mnoge fashionistice su godinama vjerne jednom mirisu i nerado ga mijenjaju.

Trendovi dolazi i odlaze no neki parfemi i dalje su apsolutni hit te njihova dominacija traje godinama.

Nakon Miss Dior Chérie i KKW Body II, na trećem se mjestu najpopularnijih parfema na Instagramu smjestio manje poznati miris pod nazivom At Blue Sapphire britanskog luksuznog brenda Boadicea the Victorious. Ovaj raskošni miris nije baš za svaki džep – 100 mililitara u londonskom Harrodsu košta vrtoglavih oko 600 eura, piše Tportal.

Inače, zanimljivo je da je na zadnjem 11. mjestu ovog popisa parfem nekadašnje zvijezde jet seta i prijateljice Kim Kardashian, Paris Hilton.

Evo kojih 11 parfema su ovoga trenutka najpopularniji na Instagramu:

1. Miss Dior Chérie:

Iako je lansiran još 2005. godine, ovaj slatkasto-cvjetni parfem i dalje je najpopularniji na Instagramu. Zbog šarmantne bočice i prekrasnog mirisa ovaj parfem je pravi klasik u svijetu mirisa. Miss Dior Chérie na OnBuy Fragrances ima čak 33.400 hashtagova – što je dvostruko više od drugoplasiranog parfema iza njega.

2. KKW Body II:

Drugo mjesto pripalo je parfemu Kim Kardashian. Reality zvijezda i poduzetnica što dotakne pretvara u zlato pa nije ni čudo da je je njezin parfem veliki hit. Zavodljiv miris s notama bergamota, ylang ylanga i kokosovog mlijeka u seksi bočici u obliku njezinog torza pun je pogodak jer je parfem bujne crnke vrlo tražen.

3. At Blue Sapphire

4. Aqua Allegoria Granada Salvia (Guerlain)

5. Fresh Couture (Moschino)

6. Flowerbomb Fireworks (Victor & Rolf)

7. Angel (Thierry Mugler)

8. Valentina Pink (Valentino)

9. Good Girl Légère (Carolina Herrera)

10. Eau So Decadent (Marc Jacobs)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...