U Superpar ulaze Zadrani Tina i Mate; Na prvom spoju ga nije htjela pustiti u stan pa je spavao na njenom balkonu!

Tina (30) i Mate Lenkić (37) su par koji u RTL-ov show Superpar dolazi i Zadra, a za svoju su se ljubav uistinu morali boriti protiv svih. Naime, ovo im je drugi brak, a svatko iz prvog ima djecu – Mate dvoje, Tina jedno, a naposljetku su dobili još jedno zajedničko.

“Naš je početak veze bio jako težak. Borili smo se s razvodima, za našu djecu, dobili svoje dijete… Unatoč svemu, vjenčali smo se”, kažu i dodaju kako su na kraju zahvalni i na tom iskustvu jer su iz svega izašli jači i sigurniji u svoju ljubav.

“Smatram da smo Mate i ja posebni zato što smo prošli svakakve situacije u životu i ostali snažni i podrška jedno drugome”, kaže Tina, koja će uvijek pamtiti njihov prvi spoj, kad je Mate ostao spavati na njezinu balkonu jer ga nije htjela pustiti u stan.

Mate je po zanimanju konobar i prije se bavio košarkom, no trenutačno radi kao profesionalni vozač, a njegova je supruga po zanimanju hotelijersko-turistički tehničar, no danas je kozmetičarka te pjevačica u bendu i pjeva po svadbama.

“Htjela sam biti estradna zvijezda, ali sam se ipak odlučila biti majka i žena i na kraju pjevačica u odličnom bendu”, kaže Tina.

Mate za sebe kaže da je hiperaktivan, znatiželjan, vrijedan, osjetljiv i ljubomoran, a za Tinu da dodaje vrijednost njihovu životu te da je ona glava kuće. Tina u šali dodaje i da je ona uvijek u pravu. U Superpar su se prijavili zato što oboje vole avanture i izazove, a osim želje da osvoje glavnu nagradu, Tinu posebno veseli što će u emisiji dobiti priliku da prevlada neke svoje strahove.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...