U županiji imamo 174 aktivna slučaja, donosimo pregled po općinama i gradovima

Na zadarskom području 8 je novozaraženih osoba koronavirusom. Riječ je o 6 ženskih i 2 muške osobe sa područja Grada Zadra (4) te općina Sukošan(1) i Preko(1). Među novozaraženima je i  dvoje stranih državljana (Austrija i Njemačka) koji će izolaciju provesti na području Grada Zadra.

U županiji imamo 174 aktivna slučaja, najviše u Zadru, 82, slijedi Općina Kali s 15, Zemunik donji sa sedam, Sv. Filip i Jakov ima devet aktivnih slučajeva, dok Bibinje i Benkovac broje po šest. Po pet ih imaju Biograd, Galovac, Kolan i Vir, a po četiri Pakoštane, Poličnik i Sukošan, a po tri Sali.

Gračac, Novigrad i Posedarje imaju po dva aktivna slučaja, a po jedan imaju Nin, Preko, Privlaka, Ražanac, Starigrad i Tkon.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...