Zadrani putuju u Split; Mršić: “Ovo je zadnja pripremna utakmica uoči početka sezone”

Momčad Zadra sutra putuje za Split gdje će odigrati drugu utakmicu protiv KK Splita za proslavu 75 godina dva kluba.

Utakmica se igra sutra u 17:00 h na Gripama, a prijenos će biti na YouTube kanalu KK Splita. Podsjetimo, Zadar je u srijedu svladao Split rezultatom 86:72, a u početnoj petorci se našao mladi Zadranin Duje Brala koji je u ovim pripremnim utakmicama dobio priliku od trenera Veljka Mršića.

“Dobro smo odigrali prvu utakmicu protiv Splita. Ja mislim da ćemo biti još bolji nakon par dana treninga uoči ove druge prijateljske utakmice. Odlično treniramo ovih dana, energija je odlična, svi dajemo sve od sebe dok smo na treningu. Imamo odličnu ekipu i nadamo se najboljem. Trener Mršić mi je dao priliku, a ja ću napraviti sve što se traži od mene: od zalaganja do obrane i tranzicije,” najavio je utakmicu mladi igrač Zadra Duje Brala.

“Ovo će nam biti zadnja pripremna utakmica uoči početka sezone. Iskoristit ćemo ovu utakmicu kao i prvu da još neke stvari isprobamo, svi će dobiti priliku. Pokušat ćemo raspodijeliti minutažu. Pripremne utakmice služe da isprobavamo neke stvari kako bi što spremniji dočekali početak sezone. Mislim da smo ih dobro iskoristili i svi su, osim Gilberta, igrali u prosjeku nekih dvadesetak minuta. Split je jedan dobar protivnik, po mjeri u ovom trenutku. Rezultat sutra nije u prvom planu kao što nije bio ni u srijedu,” kazao je trener Mršić.

Još uvijek možete donirati sredstva koja će KK Zadar i KK Split proslijediti epidemiološkom službama Splita i Zadra na račun 2324070001500011034 (OTP banka). Hvala Vam na svakoj uplati! Donacije će se primati do početka HT Premijer lige.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...