5 igrača Puntamike u samoizolaciji, odgođena utakmica sa Zadrom u Jazinama; Perinčić: “Situacija u cijeloj Europi i svijetu je problematična!”

Utakmica 7. kola HT Premijer lige između Zadra i Sonik Puntamike je odgođena, iz razloga jer 5 igrača Puntamike moraju u samoizolaciju.

Odluka je donesena nakon što se saznalo da je jedan igrač Zaboka zaražen koronavirusom, Sonik Puntamika je u petak 19. listopada igrala utakmicu HT Premijer lige protiv Zaboka.

Podsjećamo kako je glavni trener Zadra Veljko Mršić u samoizolaciji, pa do njegovog povratka momčad vodi njegov pomoćnik Ivan Perinčić. Ovo je trebala biti prva utakmica za Ivana Perinčića u ulozi glavnog trenera Zadra, u kultnim Jazinama.

“Situacija je u cijeloj Europi i u cijelom svijetu problematična ove godine. Ako Sonik Puntamika ima problema onda utakmica treba biti otkazana zbog sigurnosti svih nas. Žao mi je što utakmice neće biti u petak, mislim da bi nam dobro došla pogotovo zbog našeg novog igrača da odigra jednu utakmicu prije Primorske. Što je tu je, glavu gore, mi ćemo nastaviti trenirati i pripremati se za sljedeću utakmicu,” kazao nam je nakon otkazane utakmice Ivan Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...