Antena vam poklanja bonove za Street food festival na Puntamici!

Na jednoj od najljepših lokacija u Zadru, posjetitelji od ove srijede uživaju u jednostavnim, ali vrhunskim jelima koje na prvom Street food festivalu u našem gradu pripremaju poznati ugostitelji.

Street food specijaliteti u režiji ekipe Hedonista, OX meet & eat, Maguro restoran & sushi bara, Delimaris Fish & chips, Salsa Rossa, Burgers & more i PIK GRILL HOUSE već su privukli značajan broj Zadrana.

Čak i najzahtjevniji gurmani pronašli su nešto za sebe, od raznih vrsta gourmet burgera, ribljih i mesnih delicija, posebne Pinsa pizze… Organizatori su se pobrinuli i za ljubitelje slatkog, a za taj kutak bit će zadužena kavana Danica koja će u svojoj festivalskoj kućici osvježavati s talijanskim sladoledom, te Bamboo Ice s velikim izborom palačinki.

Ako još uvijek niste uspjeli navratiti do Bambooa, Antena Zadar će vas razveseliti. Dijelimo vam dva poklon bona. Jedan bon vrijedi za jedno jelo, a može se iskoristiti u kućicama Salsa Rossa, Pik, Burgers & more, Manguro i Danica.

U komentarima napišite ime osobe koja će vam biti pratnja, tagirajte je te odgovorite na pitanje: “Koliko kućica je postavljeno na prvom zadarskom Street food festu?”.

Dio karata dijelimo u eteru našeg radija, a sretnog čitatelja objavljujemo u subotu prijepodne!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...