Bralić nakon zabrane nastupa u Starom mostu: “Ne daju mi raditi, ogorčen sam. Nisam pjevao cijelu godinu”

Pisali smo prije dva dana kako je koncert klape Intrade koji se trebao održati u restoranu Stari most odgođen uslijed pooštravanja epidemioloških mjera.

Iz restorana su poručili da “unatoč našoj želji i trudu da se opustimo i uživamo uz Intrade, makar pod maskama, iako smo ispoštovali sve propisane mjere, moramo vas obavijestiti da je nastup otkazan. “Novo normalno” nije normalno”.

Iz Stožera su nam odgovorili kako su ovim potezom željeli prevenirati pogoršanje epidemiološke situacije na našem području: “Stožer civilne zaštite Zadarske županije mišljenja je da u ovom trenutku treba odgoditi navedeni događaj kako bi se ovom mjerom prevencije smanjio rizik unošenja i širenja bolesti na našu populaciju. Vjerujemo da će se situacija kroz neko vrijeme stabilizirati, te se nadamo, prateći povoljnu epidemiološku situaciju i upute, da će se odgođeni događaj moći naknadno održati”

Nakon svega, za 24 sata oglasio se glazbenik Tomislav Bralić, ljutit zbog ovakvog razvoja događaja.

– To je glupost, totalna glupost. Čovjek je potrošio za hranu, vino, klapu, razglas i dan prije su mu odgodili, totalna glupost. Što je najgore, sve je mjere ispoštivao, što god su oni tražili, tako je on meni rekao. Vlasnik restorana je makao stolove i sve, stavio je i maske, mjerenje temperature, redare. Nema tu plesa, to bi bila večera i uživanje u pjesmi. Jednostavno mi ne daju raditi i pjevati. Samo znam da sam ogorčen i da nisam pjevao cijelu godinu, kazao im je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...