Croatia Airlines odlučila zadržati zimsku liniju koja povezuje Zadar i Zagreb

U studenom ove godine, kada je na snazi zimski red letenja, Croatia Airlines nastavlja povezivati Hrvatsku s europskim metropolama i prometnim čvorištima, dok će se zračna povezanost unutar Hrvatske putnicima i nadalje osiguravati letovima u domaćem redovitom prometu.

Tijekom studenog zrakoplovi nacionalnog avioprijevoznika povezivat će Hrvatsku izravno sa 12 međunarodnih odredišta (Frankfurt, Amsterdam, London, Pariz, Zürich, Bruxelles, Kopenhagen, Rim, München, Beč, Sarajevo, Skopje), dok se putnicima iz navedenih prometnih čvorišta i nadalje pružaju povoljne mogućnosti priključnih letova diljem svijeta, osobito na letovima partnera Croatia Airlinesa iz udruge Star Alliance.

U međunarodnom redovitom prometu glavni grad Hrvatske Zagreb bit će izravno povezan s 12 europskih odredišta, a iz Splita će se letjeti u 2 europske metropole Frankfurt i München.

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s Dubrovnikom i Splitom te Zadrom i Pulom.

Za cijelu posadu zrakoplova obvezno je korištenje zaštitne opreme i sredstava (maske, rukavice, dezinficijensi), zrak u putničku kabinu zrakoplova ulazi iz atmosfere i pritom se pročišćava najsuvremenijim filterima, a zrakoplovi se kontinuirano dezinficiraju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...