Cestitka_Uskrs

Doris Pinčić pokazala novu frizuru, fanovi se slažu da je ‘lijepa kao slika’

Mnoge se žene nakon ljubavnih brodoloma odluče na neku drastičnu promjenu u svom imidžu, a voditeljica Doris Pinčić sada je hrabro u suradnji sa svojim frizerskim stručnjakom napravila novu frizuru koja joj sjajno pristaje.

Gledali smo je kao vrlo mladu glumicu s dugim smeđim uvojcima u seriji ‘Larin izbor’, a potom je kroz godine Doris Pinčić postepeno mijenjala svoje frizure. Nijansu po nijansu i postala je svijetlosmeđa, što nosi već dug niz godina, a zaštitni znak postale su njezine lokne do duljine ramena.

No izgleda da je omiljena voditeljica, novo zaštitno lice HRT-a, sada pristala na još odvažniju promjenu u skladu s novim svjetskim trendovima.

Doris je odlučila promijeniti svoju prepoznatljivu frizuru te kosu dodatno skratila u bob frizuricu. Ovakva frizura sjajno pristaje njezinom licu i jednostavno je oduševila gledatelje.

Osim nove duljine, Doris se pohvalila kako ide prema nijansi plavuše te naslutila da bismo je uskoro mogli vidjeti u skroz novoj boji. S novom frizurom, koju njeguje kod istog frizera već godinama, Doris se jutros pojavila u studiju svoje emisije, a pohvale je dobila i od kolega.

Mnogi su ovako nešto odmah povezali i s njezinim nedavnim razvodom. Poznato je da mnoge žene nakon ljubavnih brodoloma odluče napraviti neku značajniju promjenu u svom izgledu kako bi označile početak novog poglavlja i jednostavno svemu starom i lošem okrenule leđa, piše Tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...