Doris zbunjeno gledala Borisa: “Gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati?”

U finalnom tjednu RTL-ovog showa “Superpar” kao gosti pojavljuju se Doris Pinčić i Boris Rogoznica koji su još bili u braku u trenutku kada je show sniman.

Njih dvoje, kao i ostali parovi, imaju određene zadatke, a voditelj Enis Bešlagić predstavio je Doris koji zadatak nju očekuje.

Naime, dok je Boris u mračnoj sobi, Doris mu savjetuje i govori kako da se snalazi u prostoru.

Jedan od zadataka bio je i da se Boris obuče u mraku, a njegova sada bivša supruga ovako je to komentirala:

– Nije mi ovo drago. Gdje se on u mraku naučio ovako brzo zakopčavati. Nije mi ovo drago. Boris je poslije rekao da ne zna što bi odgovorio na ovu primjedbu svoje supruge, a ona mu je odgovorila kako je možda bolje da ništa ne odgovori. U nastavku najave za emisiju koju je objavio RTL voditeljica i glumica pohvalila je kako Boris dosta dobro sluša, ali imala je i zamjerku.

– Boris 80 do 90 posto vremena sluša dobro, ali kad ne sluša, onda ne sluša 200 posto i onda poništi cijelo prijašnje slušanje – rekla je Doris. Na to je njezin, sada bivši suprug rekao:

– To je kad mi stvarno prekipi.

U epizodi ‘Superpara’ koja se emitirala u srijedu Boris je rekao kako su u sedmoj godini braka i da je ona krizna, a Doris je odgovorila: ‘A koja nama nije krizna’.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...