Francis Ngannou zahtijeva borbu protiv Miočića u prosincu

Već neko vrijeme nismo čuli Francisa Ngannoua, borca koji bi po svemu sudeći trebao biti idući izazivač teške kategorije, čime bi ušao u revanš protiv Stipe Miočića. Ipak, on još kao takav nije potvrđen niti se zna kad bi se Miočić mogao vratiti u Octagon te hoće li to biti ove godine.

Ngannou trenutno trenira u Extreme Couture dvorani gdje radi na boksu s poznatim boksačkim trenerom i analitičarem Teddyjem Atlasom, čovjekom koji je bio u timu Mikea Tysona na vrhuncu karijere. Tamo ga je pronašao The Schmo, kojem je “Predator” odgovorio na par pitanja, a prvo je bilo odmah ono najvažnije. Kad će se dogoditi borba za titulu između njega i Miočića?

“To nije pitanje na koje ja mogu odgovoriti, ono pripada UFC-u. No, ja zahtijevam 12. prosinca što je posljednji PPV u ovoj godini i dva mjeseca od danas. Očekujem dobiti taj datum”, rekao je Ngannou.

Schmo se nakon toga vratio na prvu borbu te način na koji je Miočić pobijedio, odnosno hrvanje. Upitan je Francis što to može promijeniti da mu se ista sudbina ne ponovi.

“Radio sam puno na svemu i napravio bih promjene u trening kampu. To se sigurno ne bi ponovilo. Kad pogledam tu borbu, vidim jako puno prilika koje bih iskoristio da sam bio spremniji”, još jednom se vratio na već tada iznešen razlog uvjerljivog poraz, prenosi FightSite.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...