Hajduk će na Višnjiku testirati mlade zadarske nogometaše

U četvrtak 29.10. s početkom u 18:00 na terenima ŠC Višnjik održat će se testiranje igrača klubova partnera HNK Hajduk Split u godištima 2010., 2011., 2012. i 2013. Od 18:00 sati testirat će se igrači 2012. i 2013. godišta, dok će u 19:00 sati testirani biti igrači 2010. i 2011. godišta.

Klub partner HNK Hajduk Split u zadarskoj županiji je NK Abeceda. Kvalitetan i sustavan rad sa najmlađima jedna je od odlika NK Abecede koja ove godine bilježi jako dobre rezultate.

Bogato iskustvo njihovih trenera koje svoje znanje prenose na polaznike zapaženo je i kod sportskih partnera iz HNK Hajduk Split . Cjelokupan program treninga i testiranje će se održati uz podršku HNK Hajduk Split i njihovih trenera.

“Prva u sklopu akcija koju ćemo održati s našim partner klubom HNK Hajduk Split bit će testiranje funkcijalno-motoričkih sposobnosti za naše najmlađe. Veselimo se što napokon krećemo raditi konkretne stvari s našim partner klubom”- izjavio je voditelj škole NK Abeceda Jure Perković.

Isto tako iz Abecede i Hajduka pozivaju sve igrače i ukoliko nisu njihovi članovi, a žele odraditi testiranje s trenerima Hajduka da im se slobodno jave.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...