HT šalje poruke isprike zbog kvara, daju besplatan net ljudima koji imaju neograničen net

Prije točno tjedna dana došlo je do poteškoća s uslugama Hrvatskog telekoma.

Problema je bilo s fiksnom i mobilnom telefonijom, nedostupni su bili svi 112 brojevi punih pet sati, a nije se moglo dobiti ljude koji su imali broj mobitela ili fiksnu liniju HT-a. Također te iste osobe nisu mogle uspostaviti pozive.

HT je tog popodneva izvijestio kako je došlo do sistemske greške koja je otežala uspostavu poziva.

Prije tjedan dana došlo je do velikog kvara 

Vatrogasci, policija i hitne službe diljem zemlje su tog dana objavljivale pričuvne brojeve mobitela na koje ih se moglo dobiti uslijed pada sustava 112.

HT se oglasio sutradan i ispričao se svim korisnicima i napomenuo i da su unatoč problemima pri uspostavi glasovnih poziva, podatkovne usluge i pristup internetu i u mobilnoj i u fiksnoj mreži funkcionirale bez poteškoća.

“Svjesni smo važnosti koje telekomunikacije i stalna povezanost imaju u svakodnevnom životu te njihovog utjecaja na poslovanje naših korisnika, a također smo svjesni i koliko su telekomunikacije vitalne za funkcioniranje hitnih službi te ćemo poduzeti sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da se ovakva situacija kao jučer više ne ponovi”, poručili su tada iz HT-a.

Tjedan dana kasnije HT šalje isprike i besplatan net 

Tjedan dana kasnije, 5. je listopada, a HT je počeo slati poruke isprike i svojevrsnu kompenzaciju za poteškoće do kojih je došlo 29. rujna.

Korisnici te mreže su nam poslali snimke zaslona poruka koje su dobili od HT-a. Po njima se vidi da HT, iako je došlo do kvara na fiksnim i mobilnim uslugama kada se radi o pozivima, kompenzaciju nudi u vidu besplatnog interneta, piše Index.

“Iskreno nam je žao zbog poteškoća koje ste imali s mobilnim pozivima. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju, te Vam, u znak isprike, poklanjamo 7 dana neograničenog interneta u periodu od 8. do 14. listopada”, javlja HT korisnicima uz poziv da detalje provjere na njihovim stranicama.

Kako se da zaključiti iz poruka naših čitatelja, neovisno o paketu koji imaju, korisnicima HT-a stiže ovakva poruka. Tako je jedna čitateljica javila kako ona ima uslugu neograničenog interneta, a HT joj kao ispriku nudi sedam dana neograničenog interneta.

Jedan pak čitatelj javlja kako je istu poruku dobio on, ali i njegova baka koja uopće ne koristi mobilni internet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...