Macbook i iMac računala na 25-postotnom popustu!

Web shop TECHNOstore.hr ima sve veću ponudu prijenosnih i stolnih računala iz Applea, strojeva poznatih po vrhunskim performansama i dugom radnom vijeku…

Ponuda na TECHNOstore.hr web shopu, ugodno ćete vas iznenaditi: Appleova prijenosna i stolna računala na popustu su od 25 posto. Izbor je doista velik, od početnih modela, do onih najmoćnijih, kakvi se koriste recimo za produkciju hollywoodskih filmova.

Preporuka: Apple MacBook Pro 13″

Intel Core i5, 8 GB RAM, 256 GB SSD

Prijenosnik malih dimenzija s jakim procesorom. MacBook Pro dolazi s novom osmom generacijom procesora Intel Quad Core sa Turbo Boost-om do 4.1GHz. Briljantan i šaren Retina zaslon sa True Tone tehnologijom omogućava živopisnije iskustvo gledanja. Najnovija Apple tipkovnica. Svestrani Touch bar za više načina da budete produktivni.

Cijena: 15.945,07 kn (ušteda 5.315,02 kn)

Info: technostore.hr

Preporuka: Apple iMac 21,5″

Intel Core i3, 8 GB RAM, 1TB HDD

Pouzdano i dugotrajno stolno računalo. Iskustvo stolnog računala objedinjene snažne i jednostavne tehnologije u elegantnom i bezvremenskom dizajnu. Novi iMac diže ovu  ideju na sljedeću razinu. Nudi još bolje alate za gotovo sve zadatke. iMac je prepun najnovijih procesora, brže memorije i fenomenalne grafike. Vaš rad oživljava na najsjajnijem, najživopisnijem retina zaslonu ikada.

Cijena: 12.121,87 kn (ušteda 4.040,62 kn)

Info: technostore.hr

Preporuka: Apple iPhone SE (2020) 128GB

Zaslon 4,7”, procesor A13 Bionic, 3GB RAM, kamera 12MP

Možemo reći kako je iPhone SE nastao je kombinacijom hardvera i dizajna i od drugih postojećih Appleovih modela. Naime dizajnom podsjeća na popularni iPhone 8. Radi na Appleovom A13 Bionic procesoru, istom onom na kojem se bazira poznata serija iPhone 11.

Cijena: 4.449,00 kn

Info: technostore.hr

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...