Na otvaranju Druge lige Jug Diadora je upisala visoku pobjedu rezultatom 98:67!

Na otvaranju Druge lige Jug, Diadora je ugostila momčad Trogira u svojoj dvorani na Bilom Brigu te upisala visoku pobjedu rezultatom 98:67!

Momčad Marija Pešuta superiorno je otvorila svoj nastup u Drugoj ligi Jug te najavila pohod na Prvu ligu. Na samom početku utakmice vidjelo se da je pitanje trenutka kad će se utakmica prelomiti u našu korist. Nakon nešto više od 4 minute igre, slobodnim bacanjima Marčeva, Entuzijasti dolaze u prednost od 15:8 te su gosti bili primorani na minutu odmora. Ni nakon timeout-a situacija za Trogirane se nije promijenila jer domaćin ubacuje u brzinu više te nakon prvog perioda rezultat je 25:17 za Diadoru. Početkom druge četvrtine, Diadora potpuno zaključava svoj koš i radi seriju 15:3. Već nakon 5 minuta igre druge četvrtine, čak +20 za domaćina. Sjajna obrana rezultirala je s puno lakih koševa iz kontranapada, kao i lagano zakucavanje Barbaroše pred sam kraj poluvremena. Na predah se otišlo rezultatom 50:26 za Diadoru.

Ostatak utakmice, Diadora je kontrolirala svoju prednost, koja je početkom zadnje četvrtine dosegla najvećih +33. Zanimljiv trenutak dogodio se nešto više od 7 minuta do kraja utakmice, kada je nakon odličnog dodavanja Barbaroše, silovito zakucao naš Nijemac Anthony Bauer. Na kraju lagana pobjeda 98:67.

– Iznimno nam je drago da je i u svojem trećem nastupu naš Anthony bio dvocifren te je za svojih 13 minuta upisao 11 poena i 7 skokova. U tri nastupa bilježi brojke od 10,3 poena i 4,3 skoka u prosječno samo 12 minuta provedenih na terenu. Bravo Anthony, želimo ti u nastavku još bolje igre! Do pobjede su nas vodili Vito Barbaroša s 18 poena, 5 skokova i 5 asistencija i Roko Butić s 18 poena i 9 skokova. Standardno su dobri bili i Segarić (13 poena i 6 asistencija), Marčev (12 poena i 12 skokova) te već spomenuti Bauer, poručili su iz kluba.

U sljedećem kolu Diadora gostuje kod Pet Bunara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...