Pijani 27-godišnjak divljao na pumpi, razbio staklo pa vrijeđao djelatnike i prijetio policajcu; Priveden je uz sredstva prisile

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči za više kažnjivih djela.

Naime, sumnjiči ga se da je u subotu, 10. listopada, u 01.40 sati u Ulici Marka Marulića u Zadru u vidno alkoholiziranom stanju ometao rad djelatnika benzinske postaje te se ubrzo udaljio. Nakon pola sata ponovno se vratio na navedenu benzinsku postaju te počeo vrijeđati djelatnike i tom prilikom tjelesnom snagom razbio izložbeno staklo.

Na mjesto događaja ubrzo su stigli policijski službenici koji su zbog pružanja aktivnog otpora, uz uporabu sredstava prisile smjestili 27-godišnjaka u službenom vozilo, gdje je nastavio vikati, vrijeđati policijske službenike i tom prilikom prema jednom policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje te oštetio unutrašnjost vozila.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...